Happy new year!


Your my fuckin' big love, i love you mr. perfect!


Nya inköp från vero moda, är riktigt nöjd!


29 December Torsdag

Godmorgon, jag och Oskar vaknade nyss bredvid varandra hemma hos honom. Ochj nu kom hans lillebror hem också, idag ska vi ta det lugnt och vila fram till hans match som är klockan sju. Hoppas allt är bra med er!

Bra dag, bra vänner. Efter det sitter inte en godis påse oh mys helt fel!


Grattis min fina pojke på födelsedagen!


MIN DATOR HAR GÅTT SÖNDER

Hej. För någon, några veckor sedan så gick min dator sönder så har inte kunnat blogga eller varit social på någon sida över huvudtaget.
Inatt sov jag hos Oskar och nu snart ska jag bege mig till Åhlens för att möta min grandii, bye!

Fuck bitches!

Hej, just nu sitter jag hemma hos Oskar tillsammans med han och Agaton. Ella kommer nog också snart skulle jag tro. Är lite trött och hungrig så ska nog köpa mat snart, när mamma satt in pengarna.
Fick en aningen konstig kommentar som jag inte tänker godkänna. Men folk ska nog tänka sig lite för vad de kommenterar när det inte vågar stå för vem det ens är som skriver. Så om du ska kalla mig för någon, skriv ditt namn nästa gång. Fuck bitches!

Hallå där alla fina, och fula...

Hallå där alla fina, och fula. Haha ne skoja! Jag kom hem för kanske en timme sen då jag hade varit hos Oskar hela dagen. Var en mysig och lugnt dag tillsammans med han och hans familj, för gulliga allihop! Vi kollade lite klipp och tog det lugnt, haha vi somnade i hans säng i en timme. Men nu ska jag baka lite tigerkaka, bild kommer senare.

Puss&hej!


Svar på fråga

Anonym om The thing i miss most of all is the persons I live together with:
wtf emma ?
har du snusat,seriöst ?
svara på kommenaren gullis! <w
IP: 78.69.194.244

15 December, 19:22

Svar: Ja jag har snusat, eller nej det har jag inte. Jag och min pappa snusade kick up och onico. Det är inte farligt snus. Men sen hände det att pappa blev sugen på riktigt och då blev det ju så att jag också fick riktigt. Hoppas du är nöjd med svaret men skriv gärna ditt namn nästa gång.

Godmorgon alla fina bloggare, jag tillbringar dagen i skolan!

Godmorgon. Min första lektion började för ungefär en timme sen men då låg jag hemma och sov. Kom precis lagom till min andra. Bredvid mig sitter Viktor och jobbar med engelska och jag ska börja jobba med religion för att jag har prov idag innan mina betyg skrivs in, har F än så länge.


GODNATT, NU KRYPER JAG NER UNDER TÄCKET O SOVER!

-

The thing i miss most of all is the persons I live together with



-Pappa kommer du ihåg vad vi gjorde på sista bilden? -Vi skulle gå in i grottan och vi hade precis tryckt upp en snus under läppen, vi snusade då. Den tiden. Vi var glada och retade mamma för hon tyckte att det var fel att jag fick snusa för dig och tog den här bilden som ett minne, fy så vi skrattade den vecka. Vi blev som en familj igen.

-JAG VILL DIT NU,

I chooes you cause I know your the perfect man for me!

Lite bilder ifrån skolan, blev ändå en ganska lyckad dag för en trött och förkyld tjej som lilla mig. Umgicks mycket med Sanna i skolan idag och även efter en stund då vi gick ner till mejeriet tillsammans med Axel och Edvin. Vi spelade biljard och snackade lite skit, sen kollade vi när grabbarna klippte sig hos frissören, blev skit bra! Sen drog Sanna till Mattias och jag till min fina kärlek Oskar. Vi gjorde inte så mycket mer än snacka och tog det lugnt i kanske en timme sen kom mamma och pappa och hämtade mig hos honom. Jag åkte hem och tog det lugnt och sen drog jag till gymmet för ett styrke tränings pass, skön dag!



Creed- With arms wide open Lyrics



En ny favorit låt, tycker att texten är jätte fin och tankarna flyter iväg när jag lyssnar på den, hoppas ni delar samma känsla.  

Hej hej skuuuuulan!

Hej hej skolan! Sitter i datasalen och arbetar med fossila bränslen. Ganska långsökt men låt gå, det är ju skolan ändå. När jag slutar ska jag nog hitta på någon med en vän eller pojkvän, hör av mig senare.

Puss&hej!


"What i hear when you don't say a thing"- When you say nothing at all.



En underbar låt som påminner mig om mycket. Jag sjöng den i micken i stadsparken när jag slutade sjätte klass.

Beck film och mys tillsammans med familjen en söndags kväll!

Hejsan! En trött tjej som knallade upp till datorn. Min kväll har spenderats i soffan tillsammans med familjen och vi har kollat på tvn och käkat middag. Nu kollar vi på beck men jag ska nog krypa under täcket vilken sekund som helst!

Puss&hej!



Imorgon väntar en dag i skolan och jag känner mig inte alls på humör för det, tur att vi har en sådan underbar klass och toppen bra vänner som gör det hela en gnutta enklare!

If your not the one then why dose my hand fit yours this way

Godmorgon. Kvällen igår vart skit bra, Oskar kom hem till mig och så bakade vi kladdkake muffin och gjorde hembakad pizza, blev faktiskt jätte gott. Vaknade brevid min kärlek ute vid grantorpet och nu spelar vi tvespel och myser. Hoppas på en fortsatt bra dag.

Puss&hej


Hej! Sitter hemma hos Oskar me...

Hej! Sitter hemma hos Oskar med han oh Fille. Ska nog ta bussen hem efter en rätt bra dag. Sjöng på Ellenkey galan och det gick prima. Ni som känner mig kan ju kolla på Fb. Hoppas ni får en minst lika bra fredag som jag.

Puss&Hej

Ta mig eller gör dig av med mig, jag tänker inte vänta!

Hej! Känner mig så elak när jag inte skrivit något på så länge. Inte haft lust helt enkelt! Min dag idag har varit helt okej, övat lite på bryggaren på sången jag ska sjunga imorgon och sen så har jag varit i ishallen, fastnade även på ludvigborgs skolan i en timme då jag pratade med Benjamin och Axel.

Puss&Hej!


My heart is freaking out when I held ya!



Låter stämmer in så mycket på endel utav mina känslor, just nu!

RSS 2.0