It's the best place to be when you feel like me!

Godmorgon. Sitter här trotts all good sömn inatt, jätte trött. Nu måste jag hjälpa till lite i hemmet och sen göra mig lite vacker och dra ner till stan och möta Oskar i väntan på att min syster Li och hennes kille Markus ska komma. Tänkte fira min lite eftersom jag fyller år på onsdag.


22:38 - Do you remember me at all?

Hej! Är trött som bara den. Min dag har till mesta dels bestått av att träffa älsklingen. Men har även hunnit träna och sitta i ishallen oh frysa. Kvällen skulle bestått av häng med massa fina människor men så blev det inte. Föräldrar kan verkligen förstöra allt i en tonårings liv ibland!


22:54 - Dax att släcka lampan och kry..

Dax att släcka lampan och krypa under täcket. Jag är trött som en gris och behöver vila för imorgon ska jag till skolan igen. Träning ska jag också tagga inför imorgon, var ett tag sen så känner att jag ska ta tag i det mer nu.
 Puss och Hej!


22:45 - Parlamentet, det som var så bra!

Det var det bästa programmet som någonsin skapats. Så torr Emma humor så det finns inte! Nu har de förstört humoren och det är inte ens värt att skratta åt skämten längre, de är för tort. Gå inte ens skratta åt det när man är trött. Fyfan!

Det försvann fortare än vinden. Tjejen vi hade allt..


Färger, speia, svart-vitt. Snyggast?


Vad vore jag utan dina andetag..

Hallå där! Oskar drog precis till träningen och jag har precis badat klart. Skolan var piss idag och jag mådde dåligt, ont i huvudet har jag fortfarande men annars är det bättre. Sitter oh lyssnar på Oskar låtar (sånna som oskar gillar). Nu ska jag inte skriva mer, så jävla tråkigt! Puss och hej!


Bullet For My Valentine - All These Things I Hate

Sitter oh väntar på att älsklingen ska träna klart. Så länge drog jag på den super sköna låten någoon inlägg under↓ . Ont i huvudet, magvärker, och det eviga tänkandet och saknandet. Ne usch, blä oh fy! Nu ska jag rycka upp mig med lite skrik musik!

Att älska är skönt, men att bli älskad är skönare!

Kom precis hem från en intärn hockey match. Sitter oh gluffsar i mig mackor och juice, ska slänga mig i ett bad och fixa mina fötter och bränna en vårta på foten med is. Det är skit coolt jag lovar! Nu ska jag sluta babbla och ta tag i mitt liv! Puss och Hej!

Oskar du gör mitt liv!


16:29 - Favorit atm


16:27 - Om det inte blir en dag imorgon..

Oskars hundar är de sötaste som finns. Har tjelat med dom jätte länge medans Agaton, Filip och Oskar har kollat på tv. Nu väntar vi att Agaton ska träna klart så dagen kan fortsätta.

Puss och Hej!

16:29 - Sitter hemma hos Oskar med ha...

Sitter hemma hos Oskar med han Filip och Agaton. Jag var ute och gick med Shanti för en liten stund sen och nu chillar vi mest. Hoppas livet är gött!
Puss och hej!




08:01 - Sitter oh pluggar lite grann med ma...

Sitter oh pluggar lite grann med mamma just nu, på spanska läxan. Det må vara det värsta jag vet, jag får till och med ont i huvudet! Skolan början klockan 9 i simhallen, hade tänkt att sola innan men så blir det inte. En mysig kväll var det som poppade upp på schemat igår, tillsammmans med älsklingen min.

Puss & Hej!

23:50 - Nu tänkte jag krypa till kojs efter lite plu..

Nu tänkte jag krypa till kojs efter lite plugg och snack med päronen. Gjorde precis klar hemkunskapen och tekniken. Känna ju bara för skönt när det är klart. Värker lite i kroppen efter den hårda träningen med kanot klubben. Fys kan vara det värsta!

Puss & Godnatt!

Jag älskar dig Oskar!


WHERE ARE YOU, WHERE ARE YOU? I LOVED YOU!

Fick lämna ifrån mig min fina htc på lagning idag för laddningen tar inte som den ska. Sitter här med xperia skit! Morgon dagen tillbringas förhoppningsvis tillsammans med älsklingen. Hoppas på mys. Nu tänkte jag klunka ner de sista utav mitt underbara kvälls te som får mig till ro. Bjussar på en underbar låt dåva!


YOU FOUND ME

Tänkte dra min vecka lite snabbt men räkna med skolan varje dag också. I måndags så träffade jag Oskar, Izabelle, Jennie, Felix, Vigge & Agaton. I tisdags så träffade jag Oskar, Agaton och Jennie vi var hos Oskars mormor och sen kollade jag P97s hockey träning. Idag, onsdag. Har jag träffat Oskar och tränat. Känns som att min vecka har varit toppen!


I'm not perfect, but I am my self!

Nu har jag varit hemma i knappt en timme och min dag har varit toppen! I skolan så fick jag slippa två lektioner för att sjunga open stage i kafeterian. Var riktigt kul! Sen spenderades resten av dagen med Bella, Jennie, Felix, Viktor och Oskar. Var riktigt kul att vara alla sex faktiskt!


Dagen spenderades men Oskar och kvällen med...

Dagen spenderades med Oskar och kvällen med mamma. Jag och mamma lagade mat, tog kort som ni såg innan. Och pratade. Kan vara skönt! Redigerat några har jag hunnit med. Men nu ska jag sova. Godnatt!


It is true, I love you!


Before you judge me and my life. put yourself in my shoes.



Before you judge me and my life. put yourself in my shoes. Join the exact same streets, tripping on all the rocks I stumbled upon. Go through and process all promlem. Then you could come and whine at me, yell at me. But not before you know all about me and why I do what I do.

Om det bara fanns ett ända sätt att visa min kärlek till dig!

Nu hade jag tänkt ta cyken och cykla bort till ishallen för att kolla på match. Först spelar Oskar vid 10 över tolv, sen spelar Agaton direkt efter. Blir nog en rolig dag ändå!

Om du inte skulle finnas så skulle inte jag. Du är det bästa jag har!



/ Snorkfrooken


Jag trodde inte jag skulle hitta någon som han. Men jag fann en bättre!



/ Snorkfrooken

Och då var det min tur att börja, jippi!

Hej Emma var namnet och jag tänkte börja blogga. Jag är nu 13 år men fyller snart 14. Jag är nykär i en kille vid namn Oskar. Honom kommer ni få se mycket på min blogg. Jag har en riktigt bra vän som jag själv kallar syster, vid namn Thilda. Henne kommer ni också få se mycket av. Sen har jag en otrolig familj som ni också kommer få en del va.

/ Snorkfrooken!

RSS 2.0