Kvälls te & sen blir det att sussa!



Goodnight bitches! But hey, why ain't we smile?

It's not worth be being sad for somone who ain't sad about you!

Min dag fick ett för jävla bra avslut i alla fall, vakna som ett stucket jävla bi och kommer somna med ett leende på läpparna. Var i skolan och halv två kom Bellis och då fixa vi lite små saker. Gick in på en lektion till och sen drog jag och amanda hem till Bellis efter ett jälva göt om vilken buss som gick till kvännaren, självklar missa vi den.. Sen firade jag jennie bella och amanda, Sandra som fyller år idag!
Man har ju för jävla kul med er tjejer, varje gång. Och alltid lyckas man hålla på att slå ihjäl sig eller (sin läpp). Haha! I love you guys!

Snodde bilder utav dig Bellis, det var okej vavava? :D


Fyra bilder på min favorit sen i söndags, Dwight <3


On the days I can't see ypur eyes, I don't even want to open mine..



On the days I can't see your eyes,
I don't even want to, open mine.
On the days I can't see your smile,
Well i'd rather sit, wait the while.
For the days I know you'll be near,
'Cause a day without you, just isn't fair.
See the days I can hear you voice,
I'm left without a choice.

Plus I get weak in the knees,
Fall head over heels baby,
And everyother cheesy cliche`.
Yes I'm sweeped off my feet,
Oh my heart skips a beat.
But theres really only one thing to say.

God damn your beautiful to me,
Your everything, yeah thats beautiful
Yes to me, Ohhh

I can't find the words to explain,
Just how much you got me going insane.
When you speak to me sometimes we fight,
Oh I studder my words i say nevermind.
'Cause even when you just walk by,
Well I look around to seem occuppied.
'Cause i'm trying so hard to hide,
Yeah, All these feelings inside.

'Cause i get weak in the knees,
Fall head over heels baby,
And everyother cheesy cliche`.
Ohh I'm sweeped off my feet,
My heart skips a beat.
But theres really only one thing to say.

God damn your beautiful to me, Ohhh
Your everything, Yeah, thats beautiful
Yes to me, Ohhh
Yes to me, Ohhh

Yeah your beautiful..
Yeah your beautiful..
God damn, your beautiful,
To me,
To me.

- blogg paus

Japp, så får det bli ett tag fram över. Orkar helt enkelt inte med det just nu, hoppas livet rullar på ändå?

Only you - If your not the one

Jag har tappat alla mina ord, jag har bara tre kvar. Jag älskar dig!




Looking from a window abow..

He, igår var jag uppe ganska sent. Fick jag bevis på idag, jäkla trötthet. Ska nog tjejerna få pigga upp ikväll då vi ska fira Sandra. På dagen ska jag nog träffa Ogge en stund och efter träna, dagen blir braaaaa! Men nu ska jag köpa skor, hejdå!

What ever you decide to do, make sure it makes you happy!




Tjena mella bena!

En tråkig skoldag är vad som står på schemat idag, imorgon är vi lediga ifrån skolan och det är så jäkla skönt. Har läxhjälp nu och sitter och skriver lite grann, skriver av lite i ett word dokument. Efter skolan så hoppas jag verkligen attt jag och Oskar ska träffas, vore bra ju haha!

Hittade lite gamla bilder, haha kolla mitt GULA hår!

I will thank you all!

Hej, dagen har bestått av en kort dag i skolan och sedan en tur på hästryggen. OCh bredvid mig på två andra hästar hade jag Jennie och Josephine. Efter kom mamma och hämtade mig och nu sitter jag och väntar på ogge, antar att hans kan svara snart!  


I will never stop fighting for us, forever is the word..

All I needed was a love you gave
All I needed for another day
All I ever knew,
Only you.

This is gonna take a long time
And i wonder what's mine
Can't take no more

Wonder if you'll understand
It's just the touch of your hand
Behind a close door

 All I ever knew, only you"


Go' morgon

Go' morgon. Jag för sov mig idag eftersom jag migg i natten vaknade i data stolen då jag hade somnat. Är lite stressad så ska nog öka, bye!

Hos axel och edvin-

Sitter hemma hos axel och edvin med dom och ogge. Gick till corner direkt efter skolan och käka. Nu spelar vi tvspel!


skuuuuuuuuulan -

Min dag i skolan är riktigt seg. Följde just Sandris till hennes lektion och nu sitter jag i korredoren och kollar lite på internet. Sitter bredvid Bella och Amanda just nu, kolla hyper bilder!




Min dag igår i lite bilder och färg :

Jani, såhär såg det ut för mig igår i lite bilder. Vaknade och sen åkte jag nästan direkt till stallet när jagh sagt hejdå till min syster. Jag red med Carro, lilla my och Dwight. Sen åkte vi hem och då gick jag en promenad i den nykommna snön, som ni ser skrev jag oskar i snön, när jag kom hem gjorde jag pankisar och efter det drack jag varm oboy med marsmallows. - Denna jävla dag blev trotts allt bra!


I can't come home untill they sing lalala!

Haft mkt roliga timmar den här helgen och sen en del tråkiga. Men de positiva var ute i stuverums stallet. Jag har fått börja rida Dwight lite grann, som är Josephines häst. Hon har ju två så kan ju bli lite jobbigt ibland. Jag bara tackar och tar emot för erbjudandet!

emma och dwight, 2012-01-22

Sis, I still love you, miss you, want you need!

Hej! Sitter här helt ensam och känner att jag måste ta tag i sånt där tråk göra, tvätta diska städa och damsuga. Imorgon väntar något stort, syster yster kommer hem till mig. Åh så jag saknat henne! Hoppas på att få sova hos Oskar inatt för på förmiddagen imorgon ska jag åka ut emot stuverum och ride med Josephine och Jennie. Roligt!

Syster:


So true my friends, so true..


Don't think, the thinkin' will make you change!

Hejsan! Kom precis hem ifrån People där Rebecka klippte till mitt hår. Tog av en bra bit för att få bort allt det slitna, känns jätte kort nu, jag hade ju ganska långt innan. Tänkte dra iväg till gymmet nu för att jobba bort lite calorier. Ciao!


You and me are meant to be!

Idag har jag varit mesta dels med Oskar, innan det så satt jag med Sanna, Mattias & Robert och åt lite grann. Drog sen hem till Oskar och kollade på film och hade lite mysigt. När klockan var åtta tog jag min cykel och trampade fort hem och sedan körde mamma mig till gymmet.Har inte hunnit käka något så ska nog ta en sväng till köket. Bye!



Jag älskar mig pojkvän mer än allt annat!


Mys med familjen framför tvn!

Var välldigt snäll emot min familj igår och stod och bakade kärleksmums och selmor helt själv klockan nio på kvällen. Sen fickade vi och var trötta och belåtna och somnade som fyra små grisar i soffan där nere.

Tog lite bilder för att unna eran läsning på bloggen lite. Är det bara jag eller läser man oftare en lång text om man ser lite frästande bilder? Jag gör det,alltid. Om jag ser fina bilder på mat så läser jag hur dom gjorde den vem som gjorde den och varför. Men jag är ju lite crazy av mig.



You and me, like it used to be!

Sammarbetet vi hade, tron för varandra, hur jobbig jag än var så lekte du alltid med mig efter jobbet när du kom hem trött och sliten. Du hade alltid den där glöden i dina ögon när du kollade på mig, och leendet på dina läppar. Allt har förändrats nu!



Pappa♥


Young wild and free

Hej! Gjorde om bloggen lite igår som ni säkert ser. Idag var jag hemma ifrån skolan utan anledning, jag låg bara och sov på morgonen. I för sig kände jag mig lite hängig. Men tog det mest lugnt och kollade tv och lyssnade musik. Umgicks mycket med pappa som också var hemma.



Oakley jacka, come to mamá!

Jag är helt kär i denna Oakley jackan, jag och Oskar prövade den i Norrköing och sen dess har jag gått in på ridestore varje dag och kollat på skönheten. En snygg och inte allt för dyr snowbrod jacka, den kostar tre tusen och jag tror att jag ska beställa den efter jag fixat lite pengar.


Så sugen på dip dye!

Har funderat lite på att färga en dip dye ett tag, fast får ju inte färga över huvudtaget just nu så det är ju lite kört.




Fy vilka känslor, jag började nästan gråta!


I'll try to far away, but I most stay!

Godmorgon. Hoppas er fredags kväll var toppen bra igår?. Direkt efter skolan var jag med Oskar och vi åkte hem till mig och käkade sen spelade vi guttar hero och myste, sen tog vi ett bad och efter det åt vi middag med hela familjen och kollade på the voice. Pappa sa att jag inte fick sova över med oskar inatt. Oskar drog hem och efter det låg jag och sura i sängen medans jag snackade skype.


Cause this is what i made of, and this is what i made of!

Jag är inte den som jag var förut, men jag är den jag vill vara och det är så jag kommer fortsätta. Jag kommer aldrig mer vara den sonm någon annan ber mig att vara. Det här är den jag är och om du inte pallar det så kan du hålla käften och dra ur mig åsyn.


12/01- 2012


Om du inte är den rätta så varför passar vi så bra?!

Hej allesammans, har precis gjort om lite bilder på mina djur mig och oskar. Just nu sitter jag och snacka i skype, och myser med en utav mina hundar. Ska alldeles straxt gå och bädda ner mig i sängen och somna. Hoppas ni sover gott, pussgodnatt!




This is another of my bottle down

Hej på er! Hoppas allt är bra? Själv sitter jag och lyssnar på Wiz Khalifa och Asking Alexandria. Idag har jag varit trött och försovit mig till skolan och lite sånt, efter var jag med Thilda Kevin och Jonathan tills pappa kom. Nu sitter jag iväntan på att pappa ska hämta mig igen fast hemma denna gång så vi kan träna, kan man inte vara god mot andra så får man tänka lite på sig själv ändå.

Två låtar utav Asking alexandria:




Dagens outfit:


Snöööö usch och blää!



Den efter längtade snön har kommit och jag är förjävla sur påt!

skolan och ett förbannat humör

Hej hej! Skolan är vad som gäller nu och jag är på ett jävla humör utan mat och sömn och bråkiga personer omkring mig, tänkte komma in i lite rutiner som försvunnit helt under lovet när man levt som man mått. Sitter med lurar i öronen och volymen på högsta och skriver av mig lite tankar i word. men tänkte fortsätta nu, ska nog träffa Oskar sen om han vill och kan. Sen ska jag även träna runt halv sex. Puss hej. "Hoppas att du som hatar ditt liv kollar tillbaka och ser hur jävla perfekt det är. Du har alltid någon som älskar dig, sluta tjut för allt och inse att det är förjävla bra att du blev till"

Guttar hero med finaste

Guttar hero med finaste, och det är så vi avslutar kvällen skratt och mys.


4 januari 2012

Hej, sitter och väntar på att Oskar ska äta klart så vi kan möta Jennie och Viktor. Sov här inatt för pappa är sjuk och jag tänker fan inte bli sjuk. Puss hej hoppas ni har det bra!


jätte nöjd med alla köp, fina kläder och bra märken!


Sitter i bilen med älskling och mamma, i norrköping blir det shopping!


Bellas bilder från ett för jävla bra nyår med dom bästa!


RSS 2.0