Du är allt som jag behöver, du är allt som jag vill ha!



Oskar, vad skulle jag göra utan dig.. Att vakna varje morgon och att ha dig som det första som flyger upp i huvudet, det är nog det bästa som finns. Att se dig det sista man gör när man somnar, och att se dig det första man gör när man vaknar, det är en utav bästa sakerna med att just du är min, jag kan fortfarande inte fatta varför du är min. Jag kan bara glädjas.

När du håller om mig så känner jag mig trygg, och jag måste nästan flina för jag är glad vid din sida. Att du rör vid mig med din varma händer är också en utav det bästa sakerna jag vet. Att känna din hud emot min, ne går inte att förklara den känslan.

Jag har sådan tur att jag får uppleva denna glädje utav kärleken du ger mig, tänk på dem som aldrig får uppleva denna känsla. Så mycket man miste om. Jag har nog aldrig riktigt trott på kärlek, men du har gett mig tron. Tron att älska, tron att kunna lita på någon, tron att vara den man är utan att behöva skämmas, jag kan vara mig själv med dig.

Jag älskar dig - Du får mig skratta du får mig le utav glädjen du ger utav att säga de tre.


All i want for christmas is YOU!



Har julpyntat mitt rum lite grann och såg även att staden hade slängt upp slingorna som alltid hänger där på julen. It'


Sol poolen tillsammans med mamma, vi solade, bada och basta!



En mysig eftermiddag tillbringades på solpoolen med mamma, vi bubbel badade i en timme, basta i 20 min och solade i 20. Riktigt skönt! Nu sitter jag och lyssnar musik och kvällen kommer tillbringas framför dataskärmen.

Haha roliga pojkar!


Pappas överrasknings 40 års fest!

Bjöds på middag, tårta, kakor, kaffe/te/saft, glögg, en bra släkt och vänner, härlig stämning, mycket skratt, en sen kväll.
Men främst, massa kärlek till min pappa!


Pepparkaks bak med älskling & små barnen!


Har aldrig tycker så värst mycket om ´biber´ men det den här Mistletoe är faktiskt rätt fin, är jag ensam om att tycka det? En gullig låt som fixar julstämning.

Bra skol plugg tillsammans med Edvin!

Godmorgon. Sitter i skolan en sånhär tidig morgon, tur att jag får gå hem inom en halvtimme. Då blir det att sitta barnvakt åt Oskars syskon tillsammans med honom. Nu ska jag fortsätta skiva novell och hoppas att den kan avsluta på ett bra sätt!


To pick up your phone and answar, is that to mutch to ask for?

Chena alla fina friends! Sitter och lyssnar på fin musik och innan kollade jag idol. Ska straxt krypa ner under täcket för jag är trött. Hoppas er kväll varit bra, min var okej i alla fall. Lite jobbigt när man sitter här ensam och tänker, but i guess it will be better! Säger i alla fall Puss&Godnatt!


Två toppen låtar!


U just smiled and take my hand, u been there u understand!

Hej. Kom precis hem från ännu en skoldag, nu ska jag sätta min lite med matteboken och sedan dra iväg till stan skulle jag tro. Kvällen blir bra ändå. Känner att jag har alldeles för mycket att göra för att fastna här, hejdo!

Fin bild på fin ödla!


Min dag igår var toppen bra!

Bilderna som jag lovade er. ( Glömde säga, slutade tidigt så följde med mina favo twins till ishallen några timmar)

 

So what we get drunk we just have fun!

Igår var på ungdomsmottagningen och pratade lite med en utav dom som jobbar där, sen så var jag med Oskar efter skolan. Vi var i stan och sen kollade jag på deras match som avslutades med straffar efter 4-4, vi vann! Roligt tycker jag, fick en hel del bilder igår, kommer senare. Men den här är ifrån ungdomsmottagningen haha!




I can't think a life without you in it!



Du är den finaste människan som existerar på denna jord. Jag vill ingenting hälldre än att se världen tillsammans med dig, när vi två är tillsammans är då vi är som starkast. Jag har byggt upp en tid tillsammans med dig i mina ögon och jag ser ingenting annat efter.  Jag blev stark för dig, jag blev mig själv med dig. Jag älskar dig Oskar!

Tattoos

TumblrAlways and NeverWonderJewTumblrSouls †Souls †Tattoo Brighton (check out them puppies)My Postcards From Hell | TumblrTattoo BrightonTattoo BrightonNeedlesAndSkinI Always Faked My Smile~

Den sista bilden är grym, vill så gärna skaffa en nu!

Mys dag tillsammans med den bästa!

Hej! Oskar drog precis hem efter en mysig eftermiddag. Blev ingen skola för mig idag för jag vaknade med världens värsta värk i halsen så fick ta dom starka tabletterna och somna om. När min fina pojke slutade la vi oss i soffan och kollade på shrek 3 och åt godis. Nu äter jag en pan pizza och ska straxt lägga mig i ett bad. Puss!



toppen dag, med toppen killen!

GRATTIS PAPPA PÅ DIN 40 ÅRS DAG



Jag älskar dig pappa 1971-11-21

Living young and wild and free!

Hej, kom precis hem ifrån Viktor där jag Jennie, Viktor och Oskar befann oss. Tog det till mesta dels lugnt och kollade lite saker på datan. Nu hade jag tänkt att umgås lite med min familj och kolla på tv och mysa. Puss!

Bjuder på en ur härlig låt!

Haha kolla bilden längst ner, fina fisken!

Pluggandet rullar på i sin lilla takt. Men nu orkar jag inte med mera, har gjort klart matten, spanska glosorna, pluggat på fysiken och kollat igenom so:n. Nu känner jag mig värd att la en lång och varm dusch. Fy satan, puss!


Your amazing, just the way you are!

En mysig kväll och natt hos älsklingen. Nu ska jag plugga klart oh sen duscha, fejnt!


Jag älskar dig!

Girl, i can't get enough of you homie!

   


Godmorgon. Jag sitter hemma hos..

Godmorgon. Jag sitter hemma hos oskar där jag även sov inatt. Blev filmkväll och myskväll igår, nu tar vi det lugnt och ska cykla hem till mig om ett tag, puss!

Jag älskar mig hund oavsätt vad som hände.

Anonym om Avdelning 10 - Sjukhuset:
gud va hemskt stackars dig :'(
Vad gjorde ni med hunden sen då avlivde ni den för den är ju aggresiv eller nått ?
När hände detta ? stackars dig :(
IP: 78.69.194.244
19 November, 17:08


Svar: Hej. Jag svarar gärna på frågor men önskar att du skriver ditt namn nästa gång. Min hund har vi kvar jag älskar honom och skulle aldrig kunna avliva honom. Det var inte hans fel i mina ögon, utan mitt eget. Jag gjorde samma sak och han reagerade varje gång, men jag fattade inte. Händelsen var för tre och ett halft år sen, på sommaren.

Nytagen idag för kanske 5 minuter sen på mig och min hund.

Twilight, Breaking Dawn. Official Trailer 2011 Part 1



Jag och min bror gick på den här under veckan, glömde säga det. Fy satan så bra den var!

Your so good, but I'm so bad..

Hej! Oskar blev hämtad för ungefär en timme sen och jag har kollat på ett avsitt av svampbob fyrkant. Haha min torra humor blir ju nästan lite blöt där under vatten ytan. Haha! Jag och mamma ska alldeles straxt göra hemma gjord pizza till hela familjen. Lite fredags mys är vad som står på schemat ikväll. God mat, en bra film, och förhoppningsvis en familj som är sams, puss!




You will miss me when I'm gone..



Efter lite gott te och god kall glass så ska jag slänga mig i ett bad för att fräsha upp mig lite grann. Känner mig så äcklig för tillfället. Hoppas jag får hit lite vänner och en pojkvän senare, puss!

KLÄDER OH SÅNT DÄR JU

Bestämt mig för att skicka efter en del, inte allt som jag visar nu men en del. Tror jag.


I would guess happiness


Fysatan, jag säger bara det..

Vaknade med en jädra värk i halsen. Fysatan, det går inte över. Kan inte äta eller röra på halsen utan smärta. Värktabletter♥!
Nu står mamma i köket och gör omelett som jag ska försöka äta om en stund.


You don't know what you got, until you'll lose it!

Förut när jag och mamma satt vid datan så kom två gulliga ungar, Thilda och Sanna. Dom var så gulliga så det lämnade en röd ros till mig. Så gulliga vänner jag har! Pappa hämtade mig och mamma på sjukhuset klockan ett ungefär. Skönt att vara hemma, nu väntar jag på min pojkvän och vi ska ha lite mys kväll och kolla film och äta något gott. Tre bilder ifrån sjukan!


Avdelning 10 - Sjukhuset

Hejsan! Vaknade klockan 7 utav att en sköterska stod bredvid sängen och gav mig tabletter och sa att det fanns frukost. Vi knallade upp och käkade lite, sen fick vi gå ner till tjejen som opererade mig så hon kunde kolla så allt var bra. Det var det, jag är uteskriven nu och väntar att pappa ska hämta mig när han slutar. Snart kommer Thilda och även Oskar tror jag. Igår så var Oskar här hos mig till tolv på natten. Vi gjorde lite smörgåsar och dracklite cola. Sen kollade vi på House och mös lite i sängen medans mamma snarkade oss i örat.

Innan operationen så var Axel, Edvin, Thilda och Sanna hos mig. Sen när operationen var klar så kom Adam och Oskar hit ett tag. Sen kom även Pappa. Efter Oskar hade tränat så kom han då sent och stannade till tolv som sagt. Ida och Thilda kom där i mellan någon gång runt sex tror jag.  Jag måste ha de bästavännerna, den bästa pojkvännen och den bästa familjen. Puss


Moments Ago


Nu ska ni få veta hur allting gick till.

Det är ganska många som frågar mig vad det är för någonting som sitter i mitt ansikte. Jag frustrerad varje gång men håller iskan inne och säger lite kortfattat. Men nu tänkte jag berätta allting som hände, i detaljer.

Det var en fin varm sommar dag och jag hade short på mig. Familjen hade bestämt att vi skulle åka ut till stugan, den låg i Frödinge så det var en liten bit. Min familj är tids optimister, och det betyder att vi skulle komma iväg runt 11 men vi hade packat klart vid två. Under själva händelsen hade mamma ställt in jordgubbar i bilen. Jag och min bror fick inte röra dom fören vi var framme. Och det skulle jag kunna stå emot, men det gjorde jag inte. Jag gick och små dom där förbannades jordgubbarna. Pappa bad Elo, min hund att hoppa in i bilen. Han hade en jätte trång plats att sitta på. Sen stod hans mat framför honom, för den hade han inte ätit upp. Familjen var på ett sånt där strålande humör så ingenting mer kunde gå fel. Men då hände det, jag spände fast mitt bälte men påminde mamma mig om att jag skulle hämta min bikini, som hängde på klädsträcker. Jag sprang bakom bilen och där satt Elo i bakluckan, jag klappa han på huvudet och sprang sedan vidare och hämtade min bikini. På vägen tillbaka på stannade jag en stund bakom bilen, vid Elo. Vi hade en släpkärra på bilen för vi skulle gräset vid stugan och hade inte gräsklippade där. Jag klappade Elo lite grann, sen gav jag honom en puss på ovansidan nosen och jag kände hur han röck till med kinderna men fatta inte riktigt, så jag gav en puss till, han gjorde samma sak, och jag gav han ännu en puss.. Det var då det hände, han morrade till och högg efter mig och träffade rakt i ansiktet. Jag skrev och fick panik. Jag blödde och slutade inte på timmar, min pappa hoppade över motorhuven på bilen och sprang fram till mig och kramade mig och fråga vad som hände. Resten av familjen kom ut ur bilen och kollade på mig, min bror tyckte inte om blod då så han vända sig om. Men jag hann inte tänka fören min granne kom ut med en handuk och körde mig och mamma till akuten. Mamma trykte på varningslampan i bilen. Min granne sa att det inte behövdes men mamma envisaden, de frågade mig hela tiden hur det var med mig och hur jag mådde, jag var lite yr, sa jag. Det snurrade i huvudet och jag fattade ingenting. Jag satt bara där i baksätet men en vit handuk och höll på att byta färg till rött. När vi var framme vid akuten så sa mamma att jag behövde komma in fort för jag hade blivit biten i ansiktet av min hund. Det sprang fram en sköterska till mig och hjälpte mig bort till ett rum. Mamma var tvungen att svara på en massvis med frågor. Jag låg på en såndär hård säng i ett jätte litet rum men en sköterska som satt bredvid och frågade mig en massa saken. Sen frågade hon mig om jag hade ätit någonting sista timman. Jordgubbar sa jag och skämdes. Nästa fråga var, hur många. Jag tänkte efter hur många gånger jag hade tryckt in en stor saftig jordgubbe i munnen när mamma tittat bort. Jag kom fram till att det var sju stycken.

Där fick jag lära mig någonting, jordgubbar räknas som mat. Så eftersom jag var tvungen att opereras eller sys så fick vi vänta i två timmar för jag var tvungen att ha en tom mage. Mamma kom in i rummet och frågade hur jag mådde, jag sa samma som förut. Lite yr bara! Då ringde mammas mobil i samma ögonblick, det var pappa. Han kollade så Elo inte var aggresiv och Adam tog av släpkärran ifrån bilen. Jag kände hur det började svida i såren men stog ut. Efter kanske 20 minuter kom pappa och Adam in i rummet. Pappa satte sig på en stol bredvid sängen och kramade mig lite snabbt, det gjorde ont för handduken tryktes in i såren. Han började pilla på ett mynt. Adam stod i dörrhålet och grät, han var orolig. Jag fick papper iställlet för handduken, för den var genomblöt av blod. Jag skulle krama min bror men var tvungen att täcka alla sår för jag klarade inte av att se dom. Efter ett tag så flyttade dom mig till barn av delingen och där fick jag byta kläder. Jag fick en lång kläning som var vit av sjukhuset, och sen fick jag lägga mig i en säng och vänta i någon timme. Sen körde de iväg mig och jag låg nu i en korredor. Jag var trött, jag höll nästan på att somna i den där sängen när den började rulla in i operationsrummet. Alla hade blåa mössor och handskar på sig det kändes så konstigt. Hej sa doktorn. Hej.. sa jag. Sen så stod han och sa att han skulle söva ner mig och göra allt han kunde. När jag hade fått sprutan så tog det kanske två minuter sen sa jag. Jag sover nu. Och det gjorde jag, det tog alla tester och jag var helt nersövd. Så började operationen. 19 stygn blev det sammanlagt. Och jag är glad att de gjorde att bra jobb. De var snälla emot mig och jag blev nöjd. Sen fick jag inte vara i solen utan plåster och jag var svullen som en bomb.


Think if somthing goes wrong, I don't make it on my own!

Godmorgon! Sitter och lyssnar på lite skön musik oh låter tankarna flyga runt i skallen.

Min pojkvän kommer hem runt 8-9 ikväll oh då ska vi fäörhoppningsvis åka ut till grantorpet och umgås lite med Agaton, Rikard och Ville. Kanske köper lite chips dip oh läsk oh myser till kvällen lite grann. Jag är otroligt nervös över hur operationen ska gå på tisdag.

  

The time when we all hade somthing to remeber!

Godkväll. Sitter här i min ro och pluggar. Har precis skrivit klart musik uppsatsen och ska forstätta komma på en start på novellen vi ska skriva. Idag skulle jag ju träffat Axel och Benjamin men fick istället skjuts hem av mamma för att plugga. Sura morsor är inget att gnöta på! Nu ska jag äte lite, bye!


What am I gonna do when the best part of me was always you and what am I supossed to say when I am all shocked up are you okey, I'm fallin' to pieces!

Hej. Kom till skolan klockan halv nio, lite sen idag igen. Sitter på läxhjälpen bredvid mig sitter Edvin, Axel och Viktor. Innan hade vi fysik prov oh det fick jag göra med hjälp av boken. Efter skolan ska jag till mejeriet oh sjunga och spela gitarr med Axel och Benjamin! Som förr i tiden, fasten så roligt nästan hela min sommar 2011 tillbringades tillsammans med dom grabbarna, de hade ett band med två killar till men det har splittras.

1 månad med den finaste på jorden!

Idag har vi 1 månad tillsammans oh det känns som att fyra veckor har gått som en vecka. Tiden har flygit förbi. JAg blir lycklig i hela kroppen utav din närhet, jag är så jäkla kär i dig så det är sjukt. Det är den ljusaste stjärnan i mitt liv, du lyser upp mina dagar. Du stöttar mig genom allt och du finns till för mig vad klockan än är. Du är människan som ger mig kraften till att kämpa. Du är den som får mig skratta av finnas till. Åh detta är så sjukt, känns som att vi har varit tillsammans i en evighet. min kärlek över exponerar allting till dig. Jag har ingenting att ge till dig, det ända jag kan ge dig är kärlek. Jag är rik med kärlek och jag väljer att dela ut allting jag har till dig. Jag kan inte stoppa mina känslor eller tankar. Allt flyger till dig min älskade pojkvän. Du är den finaste person som finns. Du är allt som jag behöver älskling! 
Jag älskar dig.

Nya paddelkläderna kommer även på en bild.


Such a wonderful life!

Gokväll! Sitter här i min kvälls ro och dricker cola. Such a wonderful life. Suck it bitch! Man måste tame fan bara hitta sin egen stil att leva så går det alldeles utmärkt. Titt på mig, nu är jag lycklig, i det kärleks liv jag lever. Jag är så jävla kär och lever livet med en bra hälsa. Jag tränar och sportar ganska mycket ändå, för mig lilla ålder. Jag blir inte speciellt motiverad när mina polare hälldre sitter och degar i soffan. Skulle jag få bestämma så skulle jag slänga på mig ett par jogging brallor och ta en hund och gå ut och gå en lång promis. Det kan nog vara en utav det bästa grejerna jag vet. Snacka om livs njutare! Jag vill inte lägga mig i sängen och sova nu, jag vill ta en runda med vovven i kvarteret men det får jag inte. Vad är det för regler? Jag borde få göra vad jag vill. När jag i alla fall gör saker som är bra. Klockan är mycket oså jag förstår i fall jag inte får, men jäklar i nammat vad kul det skulle vara. Göra som jag vill, leva livet, mina egna regler, vara tokit kär, skaffa riktigt bra vänner, ha roligt. Är det inte det livet går ut på, eller är jag helt ute och snurrar? Sicket ryck jag fick, jag vill paddla nu! Haha. Tokig jag är, glömde säga.. Jag fick nya paddlar kläder förut som kostade runt 3 tusen. Mina föräldrar kan vara så snälla. Imorgon när jag vaknar upp så kommer jag bli besviken och ledsen för att min fina pojke inte ligger bredvid mig, utan ligger i sin egen säng hemma. Men vet ni vad jag gör då? Jag slänger upp mobilen i näven och kollar det sista smset där det står godnatt, älskar dig med. Puss! Det gör min alldeles tokig för då inser jag att min dröm om att jag och Oskar var tillsammans inte längre var en dröm, utan det är verklighet. Det är så jäkla sant så jag bli tokig. Det finns många som tycker att jag har förändrats och blivit katig, dum, konstig, stimmig, löjlig osv.. Men vet ni vad? Jag bryr mig inte ett jävla skit om vad ni tycker. Hur känns det, huh? Jag tänker bara på min själv och vill vara glad och lyklig tillsammans med de jag lever tillsammans med. Om jag inte ville vara den jag är så skulle jag väll ha ändrat på mig för länge sen. Eller? Det är faktiskt så att Oskar är den ända människan som faktiskt kan få allt ont ut ur mig. Det ända jag blivit sur på sista tiden är faktiskt när jag inte kan vara med min pojkvän eller ens träffa honom. Jag har fått mina behov att jag varje dag måste träffa honom, det var en helg veckan vi blev tillsammans som jag var på ett läger i Katrineholm då vi inte kunde träffa varandra. Annars har vi träffat varandra varje dag i snart en månad. På onsdag! Det känns så härligt och jag tröttnar inte ett skit. Jag blir bara mer kär för varje minut som jag tillbringar tillsammans med honom. Om det är bra eller inte det får ni tycka som ni vill om, men jag mår så jäkla bra utan det sätt jag lever på och ser ingen annan möjlighet att överleva. Vissa tycker att man måste ha riktigt bra vänner omkring sig hela tiden. Men just nu är min bästavän Oskar. Vi säger allt till varandra, vi är ärliga och öppna. Rak på sak när det gäller någonting. Men jag måste säga det, jag saknar att bara ha en vän. En riktigt nära vän, som jag och Thilda var. Och det är jag noga med att säga! Jag och Thilda var bästavänner och sa att ingenting kunde skilja oss åt, men vi hade tydligen fel. Det är den ända bästavän jag haft så länge och så nära.. Jag är ledsen och säga det är inte vi två emot världen längre. Även att jag inte vill något hälldre än att vi ska åter förenas så känns det som att det är någonting som aldrig kommer ske. Det känns för jävla tråkigt! Jag älskar dig Thilda Viola Elizabeth Karlsson över hela mitt hjära. Jag önskar att du skulle förstå, men jag ser det lite som att du lämnat mig. Jag känner mig ensam över att du inte finns till på samma sätt. Det känns som att du har hittat andra nu. Men jag får väll finna mig i det. Jag saknar allt. Men jag tänker inte hänga upp mig över detta även att det sörjer varannan minut som går. Jag tänker fortsätta leva och det kommer jag göra med glädje. Jag önskar bara att någon kunde förstå hur mycket jag saknar att prata med någon, bara att någon finns till. Någon annan är Oskar, för jag anser att det är rätt jobbigt som kille att försöka sätta sig in i sisten att vara ett fruntimmer som tjej. Livet är bara för jäkla underbart! I   L O V E   I T ! !

Jag älskar min pojkvän för jäkla mycket!
Thilda inse att jag vill ha det som förut..

Kvällens planer

Blev inget motala idag utan stanna hemma. Sitter hos Oskar och kvällen kommer tillbringas at my place och även övernattning. Jennie och Viktor kommer nog förbi en sväng också. Gött mos!


Jag älskat livet, so fucking damn mutch!

Imorgon beger jag mig emot Motala. Jag ska tillbringa min förmiddag där och sedan ska jag och Oskar till simhallen med kanot klubben. Ikväll så ska jag träffa en utav de vänner som stått mig närmst, Nina. Tror vi kommer hitta på någonting roligt för det lyckas vi alltd med

Tänd ett ljus och låt det brinna. Låt aldrig hoppet försvinna, det är mörkt nu men det blir ljusare igen!

 


Några bilder jag tog i Augusti


Jag var ute och satt i en båt för att hålla i ett tränings pass för kanot klubben, jag hade min mobil att ta tid med, då hade jag min htc jag tycker att bilderna blev riktigt bra faktiskt.

I love you, this fucking big darling!

Goooooodmorgon! Sitter i sängen och hade tänkt att jag skulle slänga på mig mina tränings kläderna och dra iväg till gymmet. Efter det så beger jag mig ut emot grantorpet för att umgås med min käraste pojkvän. Dagen bjuder på en hel del mys och även en massa roligheter.


Bilderna har jag målat i skolan, tyckte det var riktigt kul!


Sängen blir nog det sista för denna kväll, goodnight people!

Nu ska jag gosa ner mig alldeles ensam i min säng, med min älskling i tanken. Fy satan vad jag saknar dig mitt hjärta! Om fem dagar har vi varit tillsammans i en månad, tiden går fort när man har det bra! Tröst äter godis och dricker fett mycket cola pga ensamheten under natten!


Jag är jävligt lyckligt lottad, världens bästa pojkvän är min!


Min födelsedag 2 november - Del 2


Min födelsedag 2 november - Del 1

Min födelsedag var igår den 2 november. Jag fick jätte fina presenter utav min familj, min bästa vän och min pojkvän. På eftermiddagen åt vi tacos allihoppa och sedan tog vi oss ut till grantorpet för att umgås med fina vänner och skratta lite! Toppen bra vart det, puss!


TECKNINGAR

Oskars

Emmas

16:37 - Tänkte bara visa hur nöjd jag blev me..

Tänkte bara visa hur nöjd jag blev med den nya hyllan och hur mycket bättre det blev med sängen där!


JAG VILL HA SKOR, MER SKOR ÄR ALLTID BRA!


Lite kläder och lite ansikte från dagen!


Presenter av syster yster!



Tre gulliga armband och en puma parfym. Hon har gjort armbanden själv, det är det som betyder!

Låne mobiler stinker bajs!

En bild jag gjorde i skolan på min låne mobil. Lägger ut den bara för att visa er vad jag får stå ut med för skit telefon. Åå vad jag saknar min htc incredible S.


PLAY-PAUS GÅ TILLBAKA-GÅ FRAMÅT STANNA

Det är så enkelt, men ändå så svårt!

Jag kan inte vara utan dig en sekund till!

Ligger i min säng och är på allmänt dåligt humör med päron som tjaffsar! I väntan på Oskar så lyssnar jag på Cristina Aguilera. Har ni hört Beautiful? Helt klockrent bra!


En bild i repris, so what ?

Sitter och lyssnar på gamla Cristina Agulera låtar. Minnen kommer tillbaks på något sätt, men tänkte ta lite egen tid och fixa min kropp och face får passa på medans min pojke är ute och leker med agaton haha! Framåt eftermiddagen ska vi nog hitta på något roligt tillsammans, jag oh min fina pojkvän.


RSS 2.0